Fenomene paranormale din Bucegi
Piatra Filosofală
Orice iniţiat în magie ştie că salamandrele sunt spirite ale naturii şi trăiesc în lumi subtile, în planuri structurate exclusiv pe elementul Foc.
În iconografie ele sunt reprezentate sub aspectul batracienilor, fără nici un raport între ele. Poate doar un mic amănunt, că reptilele rezistă la temperaturi foarte mari.
Alte reprezentări istorice ale salamandrelor sunt în fresce vechi, în castele medievale, jucând în flăcările focului, încărcate de mistere.
Există şi la noi un loc, în Bucegi, unde concentraţia de salamandre este atât de mare, încât mulţi turişti se plâng, fără să ştie cauza, de stări inexplicabile de căldură şi senzaţii dintre cele mai ciudate…
Ceea ce nu se cunoaşte însă, mai presus de orice, este faptul că salamandrele din Bucegi sunt o specie rămasă din Evul Mediu, când ele simbolizau fiinţe drepte şi cu credinţă de neclintit, chiar în cele mai negre tragedii.
De-acum, însă, toate acestea sunt istorie!
De ce? Ce s-a întâmplat?
Un fapt pe cât de nesperat, pe atât de miraculos…
Odată cu venirea echipei de cercetători din Canada, de la institutul de alchimie N.W.Alchemy Times, aici, în Munţii Bucegi, a fost descoperită salamandra roşie, adică ceea ce nu se mai spera a se găsi vreodată, căutată de toţi cercetătorii din trecut, ingineri, oameni de ştiinţă, magicieni : Piatra Filosofală, ajunsă la stadiul de roşu – Rubedo!
Nebănuite căi se deschid din acest moment ştiinţei, iar noi, ca urmaşi ai dacilor, popor sacru, vom fi în mijlocul acestor întâmplări miraculoase ce vor veni, schimbând tot ce am crezut a şti vreodată despre lume, dezlegând mistere şi rezolvând enigme vechi, răsturnând de-a dreptul această ordine universală pe care o cunoaştem, şi instaurând în locul ei o Nouă Ordine a Lumii, bazată pe alte principii, nebănuite încă de mintea omenească…
Informaţiile despre tot ce pare straniu, însă adevărat şi magic, în acelaşi timp, vor continua, iar noi vom fi, ca de obicei,
primii la faţa locului, pentru a vă aduce noutăţi, aici şi pe paranormal.
În cazul preluării acestui articol, postaţi maxim 30% din articol şi mentionaţi autorul şi sursa cu link, pentru citirea integrală.