Fenomene paranormale din Bucegi

Energii misterioase

Relatările câtorva locuitori ai oraşului Buşteni au demonstrat că, într-adevăr, în acest loc, legenda şi paranormalul, înţelegând prin acest cuvânt acele fenomene pe care le percepem, dar nu le putem explica, îşi dau mâna cu realitatea înconjurătoare.

Aceştia spuneau următoarele: "Fiind noapte nu putea fi vorba de alpinişti. Cred ca sunt fenomenele paranormale. Am auzit de existenţa unui depozit dacic, un tunel necunoscut, în zona Caraiman - Omu."

"Ştiu că în zona Omu există un flux de reîncărcare bilologică. Cu ani în urmă am găsit acolo nişte unguri, din Ungaria, care spuneau că au venit special să se reîncarce energetic. Deci ştiau ei ceva. Mai cunosc faptul că pe creasta Omu - Găvane - Doamnele există o zonă energetică deosebită, de natură necunoscută. Sus, unde s-a montat crucea pe Caraiman, constructorii au găsit acolo platforma făcută. Era ca o pistă de aterizare, făcută poate de extratereştri".

„Am văzut în mai multe seri, sus pe munte, lumini. Odată, când am ajuns în vârf cu nişte prieteni, eram morţi de oboseală, dar după zece minute toţi eram revigoraţi de parcă nu urcasem pînă acolo. Militarii de la releul de pe Coştila studiază de mulţi ani, cu aparatură specială, o energie necunoscută, izvorâtă din legătura Sfinxului nostru cu cel de la Gizeh, Egipt, dar şi cu un altul din America de Sud”.

Articol scris de (2010)

Mai multe întâmplări stranii citiţi pe: paranormal.

În cazul preluării acestui articol, postaţi maxim 30% din articol şi mentionaţi autorul şi sursa cu link, pentru citirea integrală.

COMENTARII

optional (nu va fi afisat pe website)
max 1000 caractere
T. O. Y. O. Together Open Youth Opportunities Education, Fraternity, Peace

Muntii Fagaras

This page loaded in 0.0053 seconds. Memory usage: 354 - 358 KB. Device: