Amor Tirol din Busteni

Pe 11 martie 2024 ne-am cazat în Bușteni, la Amor Tirol, o locație elegantă și rafinată, cu un farmec aparte. Situată într-un frumos peisaj montan, pensiunea se remarcă printr-o atmosferă romantică, înconjurată de priveliști uluitoare.

Cazare Amor Tirol din Busteni

Interioarele au un design deosebit, creat cu foarte mult bun gust. Camera în care am stat era foarte curată și decorată ingenios, cu artă și rafinament, pat confortabil, totul reproducând cu fidelitate splendoarea și rafinamentul perioadei baroce.

 Amor Tirol - dormitor

Balconul cu vedere la munte oferă o panoramă superbă asupra munților și împrejurimilor. În pensiune, totul este estetic și funcțional, curățenie absolută, bucătăria modernă este dotată cu echipamente de calitate și tot ce trebuie.

Amor Tirol - bucatarie

Pensiunea este amplasată foarte central, aproape de traseele de drumeții și de telecabină, dar și de magazinele stațiunii Bușteni, restaurante, gară și parc, fiind în același timp un loc unde îți poți găsi liniștea, într-un decor de vis și aer curat. Gazdele te întâmpină cu multă prietenie, amabilitate și ospitalitate.

Amor Tirol - baie

Recomand Amor Tirol ca fiind un loc absolut splendid, ce oferă condiții impecabile, o destinație pitorească, o oază de pace, ca un colț de rai!

Amor Tirol - terasa
COMENTARII

optional (nu va fi afisat pe website)
max 1000 caractere
T. O. Y. O. Together Open Youth Opportunities Education, Fraternity, Peace

Muntii Fagaras

This page loaded in 0.0087 seconds. Memory usage: 353 - 357 KB. Device: