Fenomene paranormale din Bucegi

Taina Kogaionului sau Triunghiul de Aur al Daciei

Se ştie din timpuri străvechi că Sanctuarul dacic de pe Vârful Omu, împreună cu alte două sanctuare din Ceahlău şi Retezat, formează Triunghiul de aur al Daciei. Părerile istoricilor sunt însă împărţite în privinţa Muntelui Sacru al dacilor, nehotărându-se între Bucegi şi Ceahlău.

Taina Kogaionului sau Triunghiul de Aur al Daciei

Studii aprofundate arată că Zamolxis, zeul suprm al dacilor, trăia în Bucegi, munte numit pe vremea aceea Kogaion. Zeul îşi avea sediul în Peştera Ialomicioara, unde curgea o apă limpede, dătătoare de viaţă şi vindecătoare de boli.

Numele de Kogaion, însemnând Capul Magnificului, este dintotdeauna asociat cu Sfinxul ce străjuieşte Bucegii de veacuri, purtând taine de nepătruns în privirea lui ce străbate zările. Legenda spune că Babele ce înconjoară Magnificul Sfânt, ar fi de fapt o femeie bătrână, Dochia, împreună cu oile ei, transformate în piatră.

Cercătarile făcute încă din 1927 relevă că simbolul de pe Columna lui Traian, ce se găsea şi pe scuturile dacilor, nu este altul decât simbolul celor Şapte Izvoare, locul sfânt din partea estică a masivului Bucegi, de unde Zamolxis bea apa considerată şi acum de către specialişti drept apa cea mai pură din lume, deoarece încărcătura de bacterii este zero, lucru nemaîntâlnit niciunde. Astfel, specialiştii francezi au descoperit că Izvorul Ialomiţei se alimentează dintr-un lac subteran imens, aflat la capătul culoarelor subterane ce traversează Bucegii în mii de kilometri, tuneluri săpate de civilizaţii nepământene, şi marcate de câmpuri energetice, câmpuri despre care se ştie bine că sunt vindecătoare de multe boli. După ultimele calcule din raportul intern al serviciului secret XX2498Z, debitul izvorului este de 4.000 de litri pe secundă. Datorită miraculoaselor vindecări în diverse boli şi cazuri de handicap ori slăbire trupească şi chiar sufletească, această zonă era denumită de daci Zona Nemuririi.

Dar despre leacurile şi miracolul vindecător al acestor ape am mai scris anterior, în articolul nostru "Secretul din Peştera Ialomiţei", articol în urma căruia prezenţa cititorilor noştri s-a făcut remarcată în număr mare, la intrarea peşterii.

Din păcate, majoritatea cercetărilor se fac în mare taină, iar noi cu greu putem ajunge în posesia acestor secrete pentru a vi le putea dezvălui. O vom face însă mereu, aşa cum am făcut-o şi până acum, ţinându-vă mereu informaţi.

Articol scris de (12 august 2013)

Mai multe întâmplări stranii citiţi pe: paranormal.

În cazul preluării acestui articol, postaţi maxim 30% din articol şi mentionaţi autorul şi sursa cu link, pentru citirea integrală.

COMENTARII

optional (nu va fi afisat pe website)
max 1000 caractere
T. O. Y. O. Together Open Youth Opportunities Education, Fraternity, Peace

Muntii Fagaras

This page loaded in 0.0033 seconds. Memory usage: 353 - 358 KB. Device: