Fenomene paranormale din Bucegi

Artă murală extraterestră în Muntii Bucegi

Artă murală extraterestră

Galerii întinse de artă murală, picturi rupestre de o frumuseţe rar întâlnită, fresce antice ascunse în inima Munţilor Bucegi…

Portrete şi scene de oameni la munca ori la vânătoare, animale şi flori, păduri şi poieniţe, toate zugrăvite în culori vii, strălucitoare.

Aici, un chip angelic de femeie cu ochi mari şi gene lungi; alături, un copil ce culege flori; pe alt perete, animale foarte asemănătoare ursului brun, însă de dimensiuni uriaşe.

În următoarea galerie, scene de luptă, trupuri căzute, răpuse de arme ciudate, ce nu seamănă a nimic cunoscut generaţiei google.

Culori vii, ce lucesc straniu în lumina difuză a lanternelor…

Şi ce e nou în asta? veţi spune. S-au mai văzut. E plină lumea de peşteri cu pereţii pictaţi, şi care s-au păstrat bine, în ciuda timpului care a trecut.

Un singur amănunt: chipurile "oamenilor" pictaţi sunt de pe alte planete!

Am reuşit cu greu să vă aducem spre exemplificare o singură poză, sustrasă cu mari eforturi din dosarul echipei de cercetare, însă cu promisiunea că vom reveni cu alte imagini inedite din Peştera Extratereştrilor.

Şi iată câteva amănunte, la cald:

  • Peştera nu se vizitează, deoarece lumina puternică poate deteriora exponatele extrem de preţioase.
  • Din primele analize de laborator, aflăm că substanţele folosite la pictură sunt pigmenţi macromoleculari de ţesut metalifer necunoscut până azi. Se continuă cercetările, şi câteva mostre au fost trimise în marile laboratoare din South Holland, Tianjin, ori Canada.
  • În privinţa vechimii picturilor expuse, SURPRIZA este uriaşă: Se pare că anumite fresce sunt foarte vechi, sigur din antichitate, în timp ce altele… par a fi fost adăugate de doar câteva săptămâni!

Vom reveni, subiectul fiind extrem de interesant!

Articol scris de (5 septembrie 2013)

Mai multe întâmplări stranii citiţi pe: paranormal.

În cazul preluării acestui articol, postaţi maxim 30% din articol şi mentionaţi autorul şi sursa cu link, pentru citirea integrală.

COMENTARII

optional (nu va fi afisat pe website)
max 1000 caractere
T. O. Y. O. Together Open Youth Opportunities Education, Fraternity, Peace

Muntii Fagaras

This page loaded in 0.004 seconds. Memory usage: 354 - 358 KB. Device: