Fenomene paranormale din Bucegi

Miracol, Taină sau Vraja Munţilor?

S-a vorbit mult despre Valea Comorilor sau despre Peştera Tezaurului, din inima de piatră a ţării, Munţii Bucegi

Miracol, Taină sau Vraja Munţilor?

Despre Sfinxul ce ne veghează ca un uriaş misterios s-a scris mult, şi la fel şi despre vârful care, la apus, lasă pe vale o umbră asemănătoare unui chip de om, şi despre care regina Carmen Sylva scria: "Un munte care se numeşte Omu! Este oare muntele atât de mic sau fost-au omul atât de mare, de s-a numit muntele după dânsul? Ce a fost oare omul acela? Fost-a el un erou mare, care s-a bătut în bătălie? Fost-a el un pustnic, care trăia în locuri sălbatice? Fost-a el un hoţ mare al cărui nume nimeni nu îndrăznea să-l pronunţe? Fost-a el un împărat, de care se cutremurau împărăţiile?" "Tronul lui Zamolxe", zeul timpului pentru daci, îi veghează de-o eternitate, ca un altar al cerului, pe toţi locuitorii munţilor şi ai împrejurimilor, până hăt, departe, la Dunăre. Muntele Omu este vrăjit? Cum se explică energia misterioasă din jurul lui, şi ce legătură are aceasta cu comorile îngropate în tunelurile subterane din măruntaiele stâncoase?

La capătul acestor tuneluri, capăt la care nimeni nu a ajuns vreodată, se află cu adevărat poarta de intrare într-o altă lume, cea eternă? Are vreo legătură aceasta cu Poiana Sfârşitul Lumii ? Parcursul iniţiatic ce începe din Peştera lui Decebal, numită şi Peştera Ialomiţei, şi care urcă spre Muntele Sfânt, este drumul spre locul unde se întâlnesc lumile ? Cum se explică straniile vindecări cu Apa Sfântă, sau Apa Vie, cea fără nicio bacterie de lângă locul numit Şapte Izvoare, ori Energia Misterioasă, neexplicată încă de cercetătorii veniţi din toate colţurile lumii?

Oare Taina Sfinxului să se fi coborât pe toate văile Bucegilor, pentru totdeauna?

În toate articolele noastre de până acum am adus şi vom aduce în continuare mărturii despre toate acestea, precum Miracolul Piramidei Soarelui, Secretul din Pestera Ialomitei, Centrul Energetic, Lumini Misterioase, etc…, unele documentate ştiinţific, iar altele fiind doar povestiri ale locuitorilor, câteodata mai greu de crezut, fara suficiente probe ştiinţifice. Uneori, oameni simpli povestesc ce au văzut, fără să poată explica, iar alteori chiar se contrazic, tot aşa cum deseori dovezile ştiinţifice sunt unele întărite, iar altele infirmate de alte dovezi, ulterioare, iar şi mai adesea, laboratoarele în care se fac cercetările nu sunt dotate cu echipamente capabile să măsoare sau să explice nivele de radioactivitate, proprietăţi ale apei, sau multe alte lucruri REALE, incontestabil întâlnite în Bucegi, dar care, în lipsa explicaţiilor complete, au fost numite Minuni

Chiar acum, echipa noastră este plecată într-o expediţie de studiu însoţită de câţiva oameni de ştiinţă chinezi, dintre care îl amintim doar pe doctor Liu Q. Xing, cercetător din Zhuhai, provincia Guangdong din sudul Chinei, ale cărui studii sunt cunoscute în toată lumea academică. Vom reveni cu informaţii uluitoare de ultimă oră, imediat după certificarea lor de către eminentul profesor.

Articol scris de (29 august 2013)

Mai multe întâmplări stranii citiţi pe: paranormal.

În cazul preluării acestui articol, postaţi maxim 30% din articol şi mentionaţi autorul şi sursa cu link, pentru citirea integrală.

COMENTARII

optional (nu va fi afisat pe website)
max 1000 caractere
T. O. Y. O. Together Open Youth Opportunities Education, Fraternity, Peace

Muntii Fagaras

This page loaded in 0.0038 seconds. Memory usage: 354 - 358 KB. Device: