Fenomene paranormale din Bucegi

Mărturii cutremurătoare, poze și ghid de inițiere în tainele Piramidei Miraculoase de la Sfinx

Initiere Piramida Soarelui de la Sfinx

Mulțumim doamnei Maria pentru aceste mărturii și poze uluitoare, pe care le reproducem așa cum le-am primit, si doamnei Andreea G. pentru mesajul emotionant!

In ziua in care am citit articolul Iuliei Toyo, am avut o revelatie pe care o asteptam demult si pentru care eram pregatita prin ani indelungi de credinta si meditatie.

Am stiut exact ce aveam de facut, asa ca am sunat un grup mai mare de prieteni si rude (stiind ca pe munte e bine sa te duci in grupuri mari, mai ales pe vreme de iarna) si am stabilit sa mergem impreuna in ziua sfanta a Muntilor Bucegi si sa ne deschidem inimile in fata miracolului divin.

Imediat am sunat la cabana sa rezerv locuri, iar cabanierul s-a mirat de ce fac rezervare asa devreme (cred ca era prin august), ca si cum toata lumea stia, numai el nu, ca era o zi a Sfintelor Taine.

Mi-a fost clar ca se incerca indepartarea noastra, asa cum ni s-a ascuns totdeauna totul, dar nimeni nu ne mai putea opri. Decat vremea, daca ar fi fost rea, asa cum era in toata tara, situatie in care vorbisem cu grupul sa ramanem la poalele muntelui, sa ne luam de maini si sa alcatuim cercul magic, pentru a putea medita si sperand ca ceva din energia piramidei sa ajunga si la noi, asa cum auzisem ca s-a mai intamplat si in alte dati. Insa nu a fost cazul, caci printr-un dar divin, Sfinxul era scaldat in razele de soare, ca o incredibila minune…

Initiere Piramida Soarelui din Bucegi

Am mai fost iarna pe munte, si pot sa va spun ca niciodata nu am vazut asa ceva, o bogatie de culori, dintre care la un moment dat am vazut un munte intreg scaldat intr-o lumina violet, apoi nuante de raze aurii ce formau diverse figuri de o frumusete incredibila. Din pacate, nu am putut face decat putine poze, deoarece la toate aparatele memoria s-a terminat dupa 2-3 poze, iar bateriile au murit. Noroc ca fiind multi, am adunat de la fiecare toate rezervele si le-am administrat ca sa putem lua cateva imagini macar. Unii aveau aparate cu film dar s-au bucurat degeaba, caci la developare, toate filmele erau voalate, si abia am recuperat cateva cadre sa vi le aratam, iar pe unele se vede foarte evidenta banda de energie care inconjura perimetrul magic.

Initiere Piramida Soarelui din Bucegi

Pe unele poze veti observa formele ciudate aparute pe cer, despre care unii ziceau ca sunt niste aparate, pentru ca vazusera luminile de la motoare, iar altii ca sunt doar nori foarte ciudati, mai ales ca luminile acelea nu au iesit in poze.

Initiere Piramida Soarelui din Bucegi

Ulterior am aflat ca unii dintre cei prezenti au fost urmariti de acelea tot drumul, pana la poalele muntelui, dupa care aparatele sau ce-or fi fost au disparut in mod misterios.

Initiere Piramida Soarelui din Bucegi

Au venit oameni de buna credinta ca si noi, grupuri cu steagul Romaniei, si multi oameni care se vedea ca mai fusesera si inainte, caci stiau exact cum sa se incarce de energie, lipindu-si amuletele de peretele de piatra sacra, si meditand in liniste, cu inimi curate si ochii inchisi.

Initiere Piramida Soarelui din Bucegi

La ora apusului 16.45 ne-am asezat in fata Sfinxului, ne-am lipit palmele de roca sfanta si ne-am rugat cu ochii inchisi, fara sa ne intereseze reporterii tv si cei veniti acolo neincrezatori, doar de dragul faptului divers, care radeau asteptand sa apara piramide precum cele de la tv. Piramida este un eveniment MAGIC, nu se arata decat celor alesi, celor ce vin cu sufletul deschis, pregatiti intru credinta, e un SEMN DIVIN pe care trebuie sa fii pregatit sa-l primesti, prin meditatie si evlavie. De aceea, evident ca in timpul revarsarii Piramidei si a energiei sfinte, nimeni dintre noi nu s-a gandit sa faca poze. Meditam adanc si ne bucuram de energia miraculoasa ce ne invada corpurile si spiritele, incarcandu-ne energetic pentru inca un an. Totusi in mod inexplicabil, piramida a aparut in cateva poze, desi noi nu ne amintim s-o fi vazut in acel fel…

Initiere Piramida Soarelui din Bucegi

Apoi, cand momentul divin a trecut, am reusit sa mai surprindem cateva imagini pe care vi le oferim cu multa bucurie, dupa care, din fericire, nu am fost nevoiti sa plecam pe jos, noi avand locuri rezervate din timp.

Initiere Piramida Soarelui din Bucegi

Vom reveni si in acest an, si in toti anii viitori, caci abia asteptam acest moment unic si sfant. Ne vom intalni cu totii, ori sus pe munte daca va fi vreme buna, ori jos la poale, daca vremea va fi rea, si vom reface impreuna acest moment de unica intalnire cu Creatorul. Doamne ajuta !

Maria Croitoru

Initiere Piramida Soarelui din Bucegi

Buna seara! Am citit articolul dumneavoastră despre 28 noiembrie...stiu ca poate parea absurda si in acelasi timp exagerata reactia mea: am plans neîncetat pe parcursul lecturii; nu a fost un plans isteric sau tris ci unul calm si linistitor ca si cum ma lepadam de o povara sufleteasca. Ma simt foarte legata de acest fenomen, chiar daca nu am fost niciodată in muntii Bucegi; eu m-am considerat întotdeauna o persoana cu senzatii mai "speciale" ...astazi continua sa-mi apara in mai multe circumstanțe numărul 28...stiam ca are legătură cu ceva important. Si iata cum articolul dumneavoastră imi luminează sufletul. Vroiam să va rog frumos, daca știți si daca exista, sa-mi spuneți unde pot gasi un grup sau ceva care sa aiba legatura cu aceast eveniment. ..imi doresc enorm sa tin legatura si sa obtin cat mai multe informații. Din păcate eu nu pot participa anul acesta dar as vrea sa "particip" virtual. Va multumesc din suflet pentru atenție.

Andreea G.

Mulțumim tuturor celor care ne-au scris și vă invităm încă odată să citiți articolul nostru Miracolul piramidei soarelui din Bucegi.

Articol scris de (22 noiembrie 2014)

În cazul preluării acestui articol, postaţi maxim 30% din articol şi mentionaţi autorul şi sursa cu link , pentru citirea integrală.

COMENTARII

optional (nu va fi afisat pe website)
max 1000 caractere
T. O. Y. O. Together Open Youth Opportunities Education, Fraternity, Peace

Muntii Fagaras

This page loaded in 0.0081 seconds. Memory usage: 353 - 366 KB. Device: