Fenomene paranormale din Bucegi

Cutremurul din Bucegi

Cutremurul din Bucegi

În timpul anului 1993, mai exact în perioada 4 mai-10 iunie, o serie de cutremure violente au răscolit Bucegii, aducând în sufletele oamenilor nu doar teama, dar şi multe întrebări, datorită fenomenelor pline de mister care le însoţeau…

În număr foarte mare şi zilnice, aceste cutremure erau precedate de zgomote ce veneau din tunelurile subpământene ce străbat munţii în mii de kilometri, tuneluri săpate de civilizaţii extraterestre, şi asociate cu câmpuri energetice cu mare impact asupra sănătăţii şi vieţii celor ce străbat coamele muntoase.

Aceste cutremure din Bucegi au dat naştere unei noi serii, nelocalizate însă nici în Bucegi, dar nici în Vrancea, serie ce a ţinut 3 ani, 1994-1997, producându-se în fiecare zi, la ore fixe : la 3 noaptea şi seara , la ora 20. Ceea ce i-a uimit pe specialişti a fost însă faptul că acestea se petreceau după legi ciudate, neobişnuite până atunci:

  • se simţeau doar într-o zonă redusă : Sinaia – Buşteni – Azuga, şi uneori doar într-un singur cartier din Sinaia sau Buşteni.
  • începeau cu un vuiet înspăimântător, ca şi cum tavanul unei grote adânci s-ar fi prăbuşit deasupra capului nostru.
  • pe aparatele de măsură nu apăreau mişcările orizontale sau verticale specifice cutremurelor.
  • mii de oameni intervievaţi au mărturisit că aceste cutremure erau precedate de perioade de insomnii inexplicabile, somnul din aceste nopţi fiind înlocuit de stări de euforie nejustificată.
  • în ciuda lipsei de somn şi odihnă, oamenii se simţeau mai odihniţi ca oricând, şi cu putere de muncă sporită.

De remarcat faptul că toate acestea au încetat brusc şi la fel de ciudat cum apăruseră.

Singura explicaţie găsită de specialişti constă în existenţa galeriilor subterane, acolo unde civilizaţiile extrapământene care le-au creat încă fac experienţe, fapt ce explică zgomotele asurzitoare ce însoţesc cutremurele, sau receptarea undelor radio emise din aceste coridoare, ci nu din eter, ori amplificările stranii ale comunicărilor audio.

Lumea din subteran nu doreşte, însă, pentru moment, să ia legătura cu noi şi să ne iniţieze în tanele ei.

Iar specialiştii au răspunsuri şi explicaţii limitate, tehnica noastră nefiind atât de perfecţionată.

Desigur, mai există şi alte surse de informare, pentru cei care pot fi convinşi de explicaţiile neştiinţifice…

De exemplu, vizionara Valentina cea oarbă din Iaşi, aceea care după cum s-a vazut la TV, pune diagnostice prin telefon doar la auzul vocii, afirmă că un imens şuvoi de energie emanat de Sfinxul din Bucegi are aceleaşi calităţi cu cel din complexul de la Gizeh, având în acelaşi timp galerii subterane comune ce comunică cu piramidele din Egipt. Clarvăzătoarea nu a fost niciodată în Bucegi şi nici în Egipt, însă afirmă că acolo este trecutul omenirii şi că în coridoarele de sub Munţii Bucegi se află înscrisuri şi documente relevând Taina Vieţii şi a Eternităţii.

Acest lucru mai este relevat şi de aureolele ciudate şi hologramele ce se văd deseori în jurul Crucii de pe Caraiman, punctul de maximă activitate subterană a civilizaţiilor nepământene ce încă ne studiază, şi la care nu avem acces…

Vom reveni cu amănunte preluate de la specialiştii nostri !

Articol scris de (12 august 2013)

Mai multe întâmplări stranii citiţi pe: paranormal.

În cazul preluării acestui articol, postaţi maxim 30% din articol şi mentionaţi autorul şi sursa cu link, pentru citirea integrală.

COMENTARII

optional (nu va fi afisat pe website)
max 1000 caractere
T. O. Y. O. Together Open Youth Opportunities Education, Fraternity, Peace

Muntii Fagaras

This page loaded in 0.0047 seconds. Memory usage: 354 - 358 KB. Device: