Fenomene paranormale din Bucegi

Piramida Soarelui din Bucegi și Biserica Română

Piramida Soarelui din Bucegi și Biserica Română

La doar un an după ce am scris Miracolul Piramidei Soarelui din Bucegi - articol ce a fost preluat de toate ziarele și posturile de televiziune, iată că (sursa HotNews) Biserica Română își face simțită prezența în locul sfânt semnalat de noi.

Scriam atunci că "Puţini oameni, cei aleşi, știu că există o singură zi in fiecare an, când, la apusul soarelui deasupra Sfinxului de pe platoul Bucegi, razele blânde înconjoară chipul straniu sculptat în piatră şi formează o piramidă magică... Si aceşti puţini oameni alesi se întâlnesc în fiecare an pe Platoul Bucegilor, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră... Doctorul din Hamburg, Doamna cu pălăria violet din Sibiu, adusă pentru prima dată într-un scaun cu rotile și care acum vine pe propiile-i picioare, mai mult pentru a mulțumi Piramidei pentru magica ei vindecare, Familia cu cei doi gemeni din Eastwood, ambii bolnavi de artrita psoriazică, Tânărul cu fibromialgie din Detroit, bătrânul din Bombay, atins de sindromul Down, sau domnul din Kinshasa cu toxoplasmoză însoţită de apariţia de adenopatii latero-cervicale, ori doamna din Xi'an ce suferă de virusul Papiloma Uman HPV, sau cei doi tineri din Ontario atinşi de alopecia... Unii se reîntorc vindecaţi şi revin doar pentru a mulţumi, iar alţii resimt ameliorarea bolilor copleşitoare şi fără leac medical, și revin an de an pentru acțiunea spectaculoasă a Piramidei Magice în continuarea unei vieți normale, singura care le permite a se bucura de viaţa dăruită de Creatorul şi Mântuitorul umilelor noastre suflete păcătoase... Există o singură zi din an, o zi sfântă, când soarele îşi coboară razele blânde, în trepte, peste Sfinxul ce străjuieşte mândru Bucegii, într-o piramidă magică… În ziua de 28 noiembrie a fiecărui an, pe Platoul Bucegi se întâlnesc oameni aleşi, veniţi din toate colţurile lumii…"

Urmare a interesului stârnit de articolul nostru, iată că la doar un an distanță, Arhiepiscopia Bucureștilor a hotărât construcția unei biserici pe Platoul Bucegi, exact în locul semnalat de noi, în perimetrul de energie pozitivă ce se crează între Piramida Magică formată de razele soarelui deasupra Sfinxului şi corespondentul ei din jurul Crucii Eroilor, locul în care, după mărturiile Doamnei cu pălărie violet, susținute și de schiţele şi calculele domnului inginer Valeriu Tornea, şeful laboratorului experimental, făcute după hărţile lăsate de speologul Tufeanu în noiembrie 1952, se află și Poarta ce se deschide spre o altă Lume, despre care am vorbit mai pe larg în articolul nostru "Viaţa de după Moarte".

Terenul dat in folosință gratuită Arhiepiscopiei de către Consiliul Local Busteni se întinde pe 3000 mp, iar de la Consiliului Științific al Parcului Natural Bucegi s-a obținut avizul favorabil de construire a noului locaș de cult nr. 3/martie 2014, apoi s-a întocmit Planul Urbanistic Zonal (PUZ), care a fost înaintat spre aprobare Consiliului Județean Prahova. După aprobarea acestuia urmează realizarea proiectului de autorizare și apoi documentația tehnică ce va duce la construirea bisericii.

Desigur, Biserica nu a dorit ridicarea unui locaș de cult într-o arie protejată de mediu, ci exact în perimetrul sfânt despre care am scris în articolele noastre, unde turiștii să aibă un loc în care să se roage și să aprindă o lumânare.

Peste 12000 de persoane au semnat o petiție împotriva acestei construcții, semnalând că muntele se va umple de mașini, distrugând frumusețea și liniștea Parcului Natural Bucegi.

Am dori să știm părerile Dvs. despre acest subiect. Ce credeți despre construcția unei Biserici în perimetrul sfânt din apropierea Piramidei Magice a Soarelui create în jurul Sfinxului în Ziua Sfântă de 28 noiembrie, Ziua Muntilor Bucegi? Așteptăm cu interes opiniile Dvs, la adresa: muntiibucegi@yahoo.ro

Vă mulțumim și vom reveni cu amănunte.

Articol scris de (20 octombrie 2014)

În cazul preluării acestui articol, postaţi maxim 30% din articol şi mentionaţi autorul şi sursa cu link , pentru citirea integrală.

COMENTARII

optional (nu va fi afisat pe website)
max 1000 caractere
T. O. Y. O. Together Open Youth Opportunities Education, Fraternity, Peace

Muntii Fagaras

This page loaded in 0.0041 seconds. Memory usage: 353 - 373 KB. Device: