Fenomene paranormale din Bucegi

Confirmari inedite

Există argumente solide care vin în sprijinul ideii că la Buşteni se află o poartă spre lumea nevăzută a Bucegilor. O doamnă din Bucureşti, proiectantă de profesie, primeşte de 12 ani nişte comunicări din neştiut, într-un alfabet necunoscut pe Terra.

Doamna a fost, împreună cu un grup de radiestezişti, în platoul Bucegilor, unde a efectuat o serie de măsurători. Nu numai că rezultatele au fost surprinzătoare, dar unii dintre participanţi au „văzut", printr-o fereastră spaţio-temporală, lucruri incredibile.

Într-o lume paralelă cu noi, în aceste locuri în care vechi legende spun că sunt ascunse comorile dacilor, grupul de radiestezişti a văzut rachete cosmice şi fiinţe extraterestre lucrând în jurul lor.

Şi dacă sînteţi tentaţi să nu daţi crezare unor astfel de afirmaţii, iată ce spune celebra supranumită şi tomograful viu, nevăzătoarea, care pune diagnostice mai precise decât doctorii: "Acolo este trecutul omenirii. Dar nu e vorba de omenirea cea de acum doua mii de ani, ci de cea cu mult mai demult".

"La Sfinxul din Bucegi, care este apărătorul ţătii noastre, vine un şuvoi puternic de energie. Când această energie va slabi, cineva va pătrunde sub Bucegi şi va găsi înscrisurile şi semnele care ne vor arăta ce avem de făcut în continuare".

Care înscrisuri şi care semne? Cine le-a lăsat, când şi de ce? „Înapoia populaţiunilor cunoscute în antichitatea greco-romană sub numele de geţi şi daci se întinde o lungă serie de mai multe mii de ani, o istorie înmormântată a unor mari evenimente, a căror importanţă a trecut departe peste orizontul acestei ţări, istoria unei naţiuni geniale, puternice şi glorioase, care, cu mult înainte de timpurile troiane, fondase cel dintâi imperiu vast al lumii, întemeiase prima unitate de cultură în Europa şi pusese bazele progresului moral şi material în Asia de apus şi în Africa de nord".

Aşadar, o populaţie veche de milenii, străbunii străbunilor noştri daci, ne-a lăsat un tezaur de ştiinţă ascuns în inima Bucegilor, păzit de misteriosul Sfinx, în tunele care se întind pe distanţe uriaşe, protejate de energii necunoscute, o lume a misterelor a cărui poartă este la Buşteni şi un drum, drumul secret al dacilor.

Articol scris de (2010)

Mai multe întâmplări stranii citiţi pe: paranormal.

În cazul preluării acestui articol, postaţi maxim 30% din articol şi mentionaţi autorul şi sursa cu link, pentru citirea integrală.

COMENTARII

optional (nu va fi afisat pe website)
max 1000 caractere
T. O. Y. O. Together Open Youth Opportunities Education, Fraternity, Peace

Muntii Fagaras

This page loaded in 0.0057 seconds. Memory usage: 404 - 420 KB. Device: